Qui som

Construint des de 1931

Som una empresa constructora nascuda el 1931 a Reus dedicada a la construcció i la rehabilitació d’obres tant públiques com privades. La nostra àmplia experiència ens ha permès especialitzar-nos en un gran ventall de matèries, així com l’obra civil i edificacions públiques, la restauració de façanes, l’obra industrial o la construcció i reforma d’habitatges, entre altres.

A més, a Vilella Constructor oferim un servei integral i versàtil que comprèn des de la promoció i la redacció del projecte fins la realització de l’obra i posterior manteniment. D’aquesta manera, atenem a cadascuna de les parts del procés, fet que ens permet oferir una major eficiència i rendibilitat al projecte.

La nostra alta especialització i professionalitat es combinen amb la innovació i evolució contínua amb l’objectiu d’assegurar un resultat d’acord a les expectatives dels nostres clients. Per a nosaltres, la confiança, la satisfacció i la fidelització dels nostres clients són la nostra prioritat. Aquests fonaments són els que ens han portat a ser una empresa sòlida i reconeguda a l’àrea del Camp de Tarragona.

CONTACTE

En què et podem ajudar?

mvilella-constructor.com garanteix el ple compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades recollides seran utilitzades amb la finalitat, en la forma i amb les limitacions i drets que recull aquesta Llei Orgànica i no s'utilitzaran per a altres finalitats, sense el previ consentiment previ dels interessats.

Troba'ns

Telèfon:

Telèfon: 977 34 12 93

Direcció:

Plaça del Mercadal 13
1er pis
43201 Reus

Horari:

Matins
de 9:00 a 14:00h.

Tardes
de 16:00 a 19:00 h.